STCW Safety- en securitytrainingen voor crewing agency’s offshore

 

Er is momenteel een tekort aan opgeleide maritieme professionals, en er is veel vraag naar! Bij crewing agency’s offshore brengen elke dag bevlogen crewmanagers werkgevers en werknemers bij elkaar om ervoor te zorgen dat schepen – waar ook ter wereld – worden voorzien van constant gekwalificeerd personeel. Crewing agency’s offshore leveren gekwalificeerde bemanningsleden van alle rangen in de maritieme industrie.

 

STCW trainingen voor crewing agensy’s offshore

We weten dat goed opgeleide en betrouwbare zeevarenden de kern zijn van alle succesvolle maritieme bedrijven. Voor crewing agency’s offshore biedt Rood Boven Groen de mogelijkheid om de zeevarenden zowel online, klassikaal als aan boord een Safety en/of Security training te laten volgen. De trainingen worden aangeboden voor bemanningsleden aan boord van ISPS plichtige koopvaardij(500GT)- en passagiersschepen conform de eisen het STCW-verdrag.

Voor crewing agency’s offshore is het van belang dat de werknemers kwalitatief goed getraind en gecertificeerd zijn. De STCW Safety- en Securitytrainingen van Rood Boven Groen zijn trainingen die door de Nederlandse overheid zijn goed gekeurd. De richtlijnen voor de onze trainingen zijn opgesteld door de International Maritime Organisation (IMO) in het STCW-verdrag, een internationaal verdrag over de minimale eisen waaraan zeevarenden op professionele en commerciële schepen moeten voldoen qua training, certificering en wachtlopen. Voor crewing agency’s offshore is het goed om te weten dat wij de trainingen zowel online als klassikaal aanbieden. Een crewing agency offshore kan contact met ons opnemen om meerdere trainingen in te kopen voor bemanningsleden.

 

Trainings aanbod voor crewing agency’s offshore

Rood Boven Groen biedt de volgende maritieme training zowel online, klassikaal als op locatie naar wens aan:

  • Security Awareness training for All Seafarers;
  • Security Training for Seafarers with Designated Security Duties;
  • Company Security Officer;
  • Security Awareness Training for Port Facility Personnel;
  • Security Awareness for Port Facility Personnel with Designated Security Duties;
  • Passenger Ship Crowd Management;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity.

 

De refresher training voor crewing agency’s offshore

De STCW maritieme training die Rood Boven Groen aanbiedt hoeft in principe niet na een aantal jaren herhaald te worden. Echter zijn er Rederijen die dit wel verwachten van hun personeel aan boord om op deze manier alle lesstof up-to-date te houden en vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen. De volgende trainingen worden als refresher aangeboden:

  • Passenger Ship Crisis Management and Human Behaviour Refresher;
  • Passenger Safety Cargo Safety and Hull Integrity training Refresher.

 

Ontwikkeling van het trainingsaanbod voor crewing agency’s offshore

Omdat het voor crewing agency’s offshore van belang is dat de werknemers kwalitatief goed getraind en gecertificeerd zijn blijft Rood Boven Groen continue bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van het trainingsaanbod. De trainingen worden gemaakt door deskundige en gecertificeerde zeevarenden voor zeevarenden en daar waar nodig aangepast indien er zich wijzigingen voordoen. Door de jarenlange praktijkervaring van de trainers is er grote kennis van de maritieme wereld die in de lesstof is en wordt verwerkt. Tevens verbeteren wij de huidige onlinecursussen continu naarmate inzicht verbeterd en feed back van klanten om wijzigingen vragen.

 

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van al onze trainingen klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief. Tevens brengen wij u graag op de hoogte van de voordelige mogelijkheden om een maritieme training voor meerdere bemanningsleden binnen crewing agency’s offshore af te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Crewing agency’s offshore  Crewing agency’s offshore  Crewing agency’s offshore   STCW trainingen  Cruise Ship training cours