Online Crowd Control training direct kopen

 

De crowd control training ‘passenger ship crowd management training’ wordt door Rood Boven Groen aangeboden conform de STCW richtlijnen.

 

Voor wie is de crowd control training verplicht?

De crowd control training is verplicht voor kapiteins, officieren en ander personeel dat op de alarmrol is aangewezen om passagiers in noodsituaties aan boord van passagiersschepen te helpen. Deze training is inclusief veiligheidstraining voor personeel dat directe service biedt aan passagiers in passagiersruimten. (STCW regelement V / 2, paragraaf 7 en sectie A-V / 2.3 en V / 2, paragraaf 6 en sectie A-V / 2.2).

 

Sommige rederijen en andere betrokkenen in de maritieme sector hebben een beleid om hun personeel op te leiden met een crowd control training, ook al is dit misschien niet verplicht door de vlaggenstaat of STCW 2010. Bijvoorbeeld: in de offshore-industrie: waar de core business niet om passagiers draait, maar waar toch altijd veel mensen aan boord zijn.

 

In de crowd control training komt het volgende aan bod

Tijdens de crowd control training leren bemanningsleden passagiers te assisteren en begeleiden naar het Muster station, de Muster procedures komen aan bod en hoe te communiceren tijdens een crisis of nood situatie aan boord.

Een datum voor deze klassikale training kan in overleg met opdrachtgever vastgesteld worden en op locatie naar wens gegeven worden door onze trainers. Maar Rood Boven Groen biedt de crowd control training ook online aan! De benodigde tijd is 3-4 uren.

 

Crowd control training online beschikbaar

Naast de klassikale trainingen bieden we onze trainingen ook online aan. Rood Boven Groen gelooft dat online trainingen het leven van zeevarenden aangenamer kunnen maken door de  crowd control training in een e-learning omgeving aan te bieden. De online training geeft u zelf de controle. In uw eigen omgeving, tijd en tempo kunt u de theoretische kennis eigen maken door middel van het volgen van deze training en maakt u aansluitend online het examen. Internet en een PC, laptop of i-pad zijn nodig om de training te volgen. Bij afname van meerdere trainingen is het zelfs mogelijk om de training offline te volgen. De training kan gemakkelijk worden ingepast in andere werk- en persoonlijke verplichtingen en kan afgestemd worden op de eigen trainingsbehoeften door meer of minder tijd te besteden aan bepaalde onderwerpen. Het examen kan worden afgelegd wanneer u zich er klaar voor voelt, waardoor uw slaagkans groter wordt. Het volgen van de online crowd control training is duurzaam waardevol, omdat deze een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan klassikale training.

 

STCW certificaat

Rood Boven Groen is een door de Nederlandse Scheepvaart Inspectie (NSI) erkend trainingsinstituut en biedt meerdere STCW trainingen aan voor koopvaardij- en passagiersschepen conform de eisen van STCW as amended. Kwaliteit staat voorop en daarom zijn de cursussen ISO 9001 gecertificeerd. Klik hier om te zien welke vlaggenstaten de STCW certificaten van Rood Boven Groen accepteren (White list).

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) publiceert regelmatig een actueel overzicht van erkende maritieme trainingen in Nederland. In het overzicht erkende trainingen staan alle Nederlandse erkende trainingen voor de zeevaart en visserij.

 

Kwaliteit van crowd control training

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Rood Boven Groen. De STCW trainingen, waaronder de crowd control training, worden gemaakt door deskundige zeevarenden voor zeevarenden en daar waar nodig aangepast indien er zich (wets-)wijzigingen voordoen. Tevens verbeteren wij de huidige online cursussen continu naarmate inzicht verbeterd en feed back van klanten om aanpassingen vragen.

 

Contact

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en updates omtrent onze STCW trainingen door je hier aan te melden voor onze STCW Training News Update. Tevens informeren wij u graag over de voordelige mogelijkheden om een crowd control training voor meerdere bemanningsleden binnen uw Rederij af te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Crowd control training  Crowd control training  Crowd control training   Crowd control training  Cruise Ship training cours