Cruise Ship training course bij Rood Boven Groen

De Cruise ship training course bij trainingsbureau Rood Boven Groen wordt zowel klassikaal als online aangeboden en voldoet aan de eisen van STCW.

 

Voor wie is de Cruise ship training course training?

De Cruise ship training course is ontworpen om alle toekomstige bemanningsleden voor te bereiden op het leven op zee en om de juiste handvaten te bieden om te slagen in de cruise-industrie. De Rood Boven Groen Cruise ship training course is ontworpen door ervaren zeevarenden voor zeevarenden.

 

Klassikale Cruise ship training course bij Rood Boven Groen

Cruise ship training course wordt zowel klassikaal als online aangeboden. De bekendste Cruise ship training course is de Crisis Management and Human Behaviour training. Deze Cruise Ship training course is verplicht voor kapiteins, stuurlieden, machinisten en alle andere bemanningsleden, die aan boord verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van passagiers in noodsituaties. Tijdens deze Cruise Ship training course leert u over procedures in noodsituaties aan boord organiseren, het gebruik van hulpmiddelen te optimaliseren, de reacties in noodsituaties te controleren en effectieve communicatie op te richten en te handhaven. Klik hier om een datum te kiezen en aan te melden voor deze klassikale training.

 

Een andere cruise ship training course is de Crowd management training. Deze Cruise Ship training course is verplicht voor kapiteins, stuurlieden, machinisten, wachtlopend gezel en alle andere bemanningsleden, die conform de musterlist een taak moeten vervullen in verband met de veiligheid en het begeleiden van passagiers in noodsituaties. Tijdens deze Cruise Ship training course leert u passagiers te assisteren naar het Muster station, de Muster procedures en hoe te communiceren tijdens een crisis situatie. Een datum voor deze klassikale training kan in overleg met opdrachtgever vastgesteld worden. Rood Boven Groen biedt deze training ook online aan!

 

Cruise ship training course voor Ro-Ro-passagiersschepen kan in sommige gevallen ook verplicht zijn. De Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity training is verplicht voor kapiteins, stuurlieden, machinisten en alle andere bemanningsleden, die aan boord direct verantwoordelijk zijn voor instappende en uitstappende passagiers; het laden, lossen en zekeren van vracht; of voor het sluiten van openingen in de romp aan boord van Ro-Ro-passagiersschepen. Tijdens deze Cruise Ship training course leert u over hoe u in- en ontschepen van voertuigen en passagiers veilig kunt organiseren en hoe alle elementen van vrachtveiligheid en integriteit van de romp gecontroleerd kunnen worden. Deze training is online beschikbaar. Klik hier voor onze online training.

 

Cruise ship training course online van Rood Boven Groen

Rood Boven Groen biedt de volgende Cruise ship training course online aan:

  • Passenger ship Crisis Management and Human Behaviour ( in combinatie met een webinar);
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity.
  • Security Awareness training for All Seafarers;
  • Passenger Ship Crowd Management;
  • Security Training for Seafarers with Designated Security Duties;

 

Cruise Ship training course refreshen bij Rood Boven Groen

Een Cruise Ship training course hoeft in principe niet na een aantal jaren herhaald te worden zoals diverse andere trainingen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk door aan te tonen dat u in de afgelopen vijf jaar voldoende oefening hebt opgedaan. In Nederland kan dit worden aangetoond met een jaar relevante vaartijd in de afgelopen vijf jaar. Soms is het “Company policy” dat het wel van u verwacht wordt dat u een gevolgde Cruise ship training course refresht. De volgende trainingen worden door ons als online refresher aangeboden:

  • Passenger Ship Crisis Management and Human Behaviour Refresher;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity training Refresher.
  • Voor de Crowd management course bieden wij geen refresher. U kunt de initiële training nogmaals volgen.

 

Cruise Ship training course certificaat

Om te zien welke vlaggenstaten de STCW-certificaten van Rood Boven Groen accepteren kunt u hier klikken. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) publiceert regelmatig een actueel overzicht van erkende maritieme trainingen. Hierin staan alle erkende trainingen voor de zeevaart en visserij.

 

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van al onze Cruise Ship training course trainingen klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief. Tevens informeren wij u graag over de voordelige mogelijkheden om een online training voor meerdere bemanningsleden binnen uw Rederij af te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Cruise ship training course  STCW refresher online  Cruise ship training course   maritieme training  Cruise Ship training cours