Interim Maritiem Compliance Management

Interim Maritiem Compliance Management heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt, met als resultaat een verbetering in de QHSE-prestaties.

In de meeste gevallen zijn dit externe experts die zijn ingeschakeld om het nalevingsprogramma van een organisatie te beheren of te ondersteunen. Interim maritiem compliance management, zoals de naam al zegt, zijn tijdelijke compliance managers die voor een bepaalde tijd invallen terwijl een organisatie op zoek is naar een gekwalificeerde permanente vervanger.

Voor bedrijven die beperkte middelen hebben of begeleiding en training nodig hebben, kan de compliance functie worden uitbesteed aan een expert op het gebied van maritieme compliance.

De enige manier om volledige maritieme naleving te garanderen, is door deze proactief te beheren. Om dit te doen, is het essentieel om een ​​hands-on compliance managementsysteem te gebruiken. Of dit nu ISM, ISPS, MLC of een andere regelgeving is, u krijgt gemoedsrust als u weet dat uw bemanningen een ‘less is more’ compliance managementsysteem gebruiken dat aan alle wettelijke aspecten voldoet.

 

Interim Maritiem Compliance Management gaat niet over kwantiteit, maar over kwaliteit.

Waar uw medewerkers vaak gebukt gaan onder een bepaalde hoeveelheid werk, moeten zij het QHSE-management niet als extra neventaak mee krijgen aangezien dit kan leiden tot demotivatie en frustratie.

Compliance is essentieel voor winstgevendheid in de maritieme industrie. Het gaat niet langer alleen om het vermijden van dure boetes en vertragingen. Een bedrijf moet een uitstekende reputatie hebben om de winstgevendheid en het marktaandeel te vergroten in de sterk gereguleerde en discutabele omgeving van vandaag. Een goede reputatie ondersteunt een breed spectrum van belanghebbenden.

Het hebben van een succesvol maritiem nalevingsprogramma in de huidige scheepvaartwereld is geen gemakkelijke taak. Er zijn nu zoveel voorschriften van de IMO en de autoriteiten van de vlaggenstaat dat bedrijven het moeilijk vinden om volledig te blijven voldoen aan de letter en de bedoeling van de regelgeving. Helaas ontdekken sommigen die de kwestie van maritieme naleving minder goed opvolgen, hoe uitgebreid de regelgeving is tijdens audits, onderzoeken en aanhoudingen na non-conformities. Regelgeving is tegenwoordig zelfs zo uitgebreid dat volledige naleving van de letter en de bedoeling van deze voorschriften een weg naar operationele perfectie kunnen bieden.

Interim Maritiem Compliance Management kan betrekking hebben op een volledige QHSE-afdeling, maar kan ook ondersteunen in kleine maar urgente onderwerpen zoals Polar Water Management Plannen en Ship Energy Efficiency Management Plannen. Maritieme Compliance Specialisten en QHSE Interim Professionals houden veel templates bij voor allerlei verplichte en bruikbare managementplannen, toepasbaar aan elke sector in de maritieme industrie.

In de meeste gevallen is het beter om een ​​professional in te huren met diepgaande kennis en ervaring, dan uren te besteden aan het uitvinden van ‘hoe’ en het produceren van een half-kennisproduct. Dit soort korte termijn probleemoplossingen loopt vaak uit op dubbel werk en extra onnodige kosten.

Maritieme organisaties vinden het nuttig om een ​​onafhankelijk Interim Maritiem Compliance Management aan te stellen om een QHSE-systeem te managen totdat er een permanente vervanger is gevonden. Dit proces heeft als bijkomend voordeel dat het in feite een onafhankelijke evaluatie is van de effectiviteit van het systeem terwijl het actief wordt beheerd. Externe professionals die niet zullen strijden voor de vaste positie kunnen onafhankelijkheid en objectiviteit waarborgen zonder vooroordelen over personeel of procedures te hebben, ongeacht eerdere beslissingen en acties.

Maritieme naleving van toekomstige en opkomende regelgeving is een van de grootste uitdagingen waarmee de maritieme industrie wordt geconfronteerd. Er zijn veel verschillende oplossingen beschikbaar, allemaal op verschillende niveaus van technologische volwassenheid en met verschillende commerciële risico’s. Interim Maritiem Compliance Management kan u helpen de juiste keuzes te maken voor uw bedrijfsvoering, door inzicht te geven in de problematiek en door u te helpen een strategie te ontwikkelen, te implementeren en operationele zekerheid te bieden.

Interim Maritiem Compliance Management van Rood Boven Groen zal met u samenwerken door adviesdiensten op maat te bieden om het risico van niet-naleving van de huidige regelgeving te verminderen en ervoor te zorgen dat u klaar bent voor toekomstige vereisten.

We kunnen u helpen de juiste keuzes te maken door inzicht te geven in de uitdagingen, u en uw medewerkers op te leiden in combinatie met een grondige kennis van de regelgevende en commerciële kwesties die van invloed kunnen zijn op de implementatie van praktische oplossingen.

Het Interim Maritiem Compliance Management van Rood Boven Groen biedt u passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en inlevingsvermogen. Een Interim-Manager van RBG verhoogt direct de slagkracht van uw organisatie op het gebied van Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu aanzienlijk. Als onderdeel van uw team werken we samen aan oplossingen die we ook samen realiseren.

Onze Interim Maritiem Compliance Managers zijn content zwaargewichten en veiligheidsinspirators. Maatschappelijk vaardige mensen met minimaal tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Zij hebben een positieve impact van binnenuit.

Wij begeleiden u op uw weg – niet alleen, maar vooral in moeilijke fasen.

Onze experts zijn zeer gespecialiseerd in Interim Maritiem Compliance Management en helpen u om projecten efficiënt en succesvol uit te voeren, processen te installeren en QHSE-vacatures te overbruggen – om de uitdagingen van deze tijd en de toekomst aan te gaan. Wij adviseren niet alleen; we kunnen ook uw specifieke werkopdrachten overnemen.

Interim Maritiem Compliance Management betekent voor ons overtuigd zijn van wat we doen en kunnen.

De eisen die onze Interim Maritiem Compliance Managers aan zichzelf en hun inzet in elke opdracht stellen zijn: een permanente intensieve voorbereiding, constante waakzaamheid en hoge concentratie van begin tot eind.

Wij staan ​​voor korte termijn hulp en succes op lange termijn!

 

Contact

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Interim Maritiem Compliance Management  Interim Maritiem Compliance Management  Interim Maritiem Compliance Management   Interim Maritiem Compliance Management  Cruise Ship training cours