Een maritieme training bij trainingsbureau Rood Boven Groen wordt online aangeboden voor bemanningsleden aan boord van ISPS plichtige koopvaardij(500GT)- en passagiersschepen conform de eisen het STCW-verdrag.

 

Maritieme training voor zeevarenden

Een maritieme training van Rood Boven Groen is een STCW training die door de Nederlandse overheid is goed gekeurd. In Nederland gebeurt dit door de Inspectie Transport en Leefomgeving. ILENT is verantwoordelijk om controle en toezicht te houden op de aanbieders van een maritieme training in Nederland. Rood Boven Groen is het eerste door de Nederlandse overheid goedgekeurde trainingsbureau dat onder Nederlandse vlag goedgekeurde trainingen volledig online aanbiedt in een e-learning omgeving. Er is een veilige ID-controle ingebouwd voor o.a. de Security Awareness training, die het mogelijk maakt om de online training altijd en overal te volgen.

 

Maritieme training online van Rood Boven Groen

Door de maritieme training online te volgen heeft u zelf de controle. In uw eigen omgeving, tijd en tempo kunt u de theoretische kennis eigen maken door middel van het volgen van deze training en maakt u aansluitend online het examen. Internet en een PC, laptop of I-pad zijn nodig om de training te doen. Bij afname van meerdere trainingen door een rederij is het ook mogelijk om de training offline te volgen.

De training kan gemakkelijk worden ingepast in andere werk- en persoonlijke verplichtingen en kan afgestemd worden op de eigen trainingsbehoeften door meer of minder tijd te besteden aan bepaalde onderwerpen. Het examen kan worden afgelegd wanneer u zich er klaar voor voelt, waardoor uw slaagkans groter wordt. Het volgen van een online training is duurzaam waardevol, omdat deze een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan een klassikale training.

Rood Boven Groen biedt de volgende maritieme training online aan:

  • Security Awareness training for All Seafarers;
  • Security Training for Seafarers with Designated Security Duties;
  • Company Security Officer;
  • Security Awareness Training for Port Facility Personnel;
  • Security Awareness for Port Facility Personnel with Designated Security Duties;
  • Passenger Ship Crowd Management;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity.

 

De refresher maritieme training

De STCW maritieme training die Rood Boven Groen aanbiedt hoeft in principe niet na een aantal jaren herhaald te worden. Echter zijn er Rederijen die dit wel verwachten van hun personeel aan boord om op deze manier alle lesstof up-to-date te houden en vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen. De volgende trainingen worden als online refresher aangeboden:

  • Passenger Ship Crisis Management and Human Behaviour Refresher;
  • Passenger Safety Cargo Safety and Hull Integrity training Refresher.

 

Aanbod maritieme training uitbreiden

Rood Boven Groen blijft continue bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van het trainingsaanbod. De trainingen worden gemaakt door deskundige en gecertificeerde zeevarenden voor zeevarenden en daar waar nodig aangepast indien er zich wijzigingen voordoen. Door de jaren lange praktijkervaring van de trainers is er grote kennis van de maritieme wereld die in de lesstof is en wordt verwerkt. Tevens verbeteren wij de huidige online cursussen continu naarmate inzicht verbeterd en feed back van klanten om wijzigingen vragen

 

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze trainingen en News Updates over trainingen klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Tevens brengen wij u graag op de hoogte van de voordelige mogelijkheden om een maritieme training voor meerdere bemanningsleden binnen uw Rederij af te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

maritieme training  maritieme training  maritieme training   maritieme training  Rood Boven Groen