MEET OUR RBG CREW

We stellen je graag voor aan ons team van maritieme professionals en laten je weten bij wie je terecht kunt als je een vraag hebt. We werken veel op locatie om op de hoogte te blijven van alle regels en voorschriften en verbonden te blijven met de plek waar ze het meest nodig zijn: de werkvloer. Onze eigen ervaringen op zee motiveren ons om andere maritieme professionals te helpen; wij staan ​​voor kwaliteit en transparantie in de markt. Aarzel niet om ons twee keer te bellen of ons een extra e-mail te sturen wanneer u ons niet kunt bereiken. We zijn misschien op zee, maar we nemen zo snel mogelijk contact op!

Stephan Kramer - Founder RBG - STC trainer - Compliance Manager

Stephan Kramer

Founder Rood Boven Groen, Compliance manager, Maritime trainer and interim QHSE consultant

Begonnen als schipper en eigenaar in de Nederlandse traditionele zeilvaart, ben ik snel doorgegroeid tot kapitein op de internationale zeil- en koopvaardij schepen. In 2000 heb ik RBG opgericht om zeegaande zeilschepen te ondersteunen en al snel werd daar ondersteuning voor koopvaardijschepen aan toegevoegd, waaronder maritieme trainingen en STCW cursussen. Met Rood Boven Groen bieden we compliance management aan (ISM, ISPS en MLC) en werk ik als interim QHSE consultant en trainer.

Wij vertalen wetgeving, richtlijnen en normen op het gebied van veiligheid, beveiliging, milieu en kwaliteit naar de maritieme praktijk. Bijna dagelijks zijn we aan boord bij klanten om verbonden en up-to-date te blijven. Om al onze kennis en ervaring te waarborgen en ervoor te zorgen dat bemanningsleden kunnen profiteren van onze kennis, bieden we een scala aan hoogwaardige (online) STCW-traininen aan. Van zeevarenden voor zeevarenden.

Laat het ons weten als u vragen heeft of als u ons advies nodig heeft.

Elske van der Knijff Marketing Crew Rood Boven Groen

Elske van der Knijff

Marketing and Consultant Crew Matters

Hoi! Mijn naam is Elske van der Knijff. Ik ben letterlijk opgegroeid op het water, toen ik 3 maanden oud was, namen mijn ouders me mee naar de Oostzee en de Waddenzee op traditionele zeilende passagiersschepen. Vanaf mijn 20e sta ik zelf aan het roer van deze  schepen.

De komst van twee zoons heeft me qua werk koers doen veranderen naar de wal. De passie die ik nog steeds voel voor mijn kinderdroom om een ​​Tall Ship-kapitein te worden en de zeven zeeën te bevaren, is wat mij drijft om onze klanten te helpen met de best mogelijke oplossing(en).

Bij RBG verzorg ik bemanningszaken en onze marketingactiviteiten. Neem gerust contact met me op voor vragen, bijvoorbeeld over het vaarbevoegdheidsbewijs. U kunt mij bereiken op info@roodbovengroen.com.

null

Dominique Kooistra

STCW Training Coordinatior

Mijn naam is Dominique Kooistra, ik werk sinds 2015 bij Rood Boven Groen en coördineer alles wat met onze (online) STCW-trainingen te maken heeft. Dit houdt in dat ik de projectmanager ben als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe trainingen en ik adviseer onze opdrachtgevers hoe zij hun bemanning volgens de laatste wet- en regelgeving getraind kunnen houden.

En als u klaar bent met de training ben ik degene die u het goede nieuws brengt en het certificaat toestuurt! Neem dus gerust contact met mij op voor alle vragen over een (geboekte) STCW-training.

Egbert Zuilhof Rood Boven Groen Crew

Egbert Zuilhof

QHSE Consultant and Compliance Manager

Ik ben Egbert en ben in mei 2022 begonnen als interim QHSE consultant en consultant compliance management op het gebied van ISM, ISPS en MLC bij Rood Boven Groen.

Ik heb zelf 5 jaar als eerste stuurman op koopvaardijschepen gewerkt en ik weet hoe belangrijk het is om uw administratie rond alle regels en voorschriften gedaan te krijgen. Ik voel me bevoorrecht onze klanten hiermee te mogen ondersteunen en ik vind de locaties waar ik voor Rood Boven Groen mag werken prachtig. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen met mijn gezin.

Voor meer informatie over wat wij als interim QHSE consultant en consultant compliance management voor u kunnen betekenen kunt u ons bereiken via info@roodbovengroen.com.

Ruth Giesen - Team RBG

Ruth Giesen

Consultant Merchant Shipping/Crew Matters

Mijn naam is Ruth. Sinds 2020 ben ik verbonden aan Rood Boven Groen. Ik geef advies over vaarbevoegdheden en de certificering van kleine koopvaardij schepen en pluis voor onze klanten graag wet- en regelgeving uit.

Daarnaast vaar ik als schipper en kapitein op zeilschepen. Ik vind varen een prachtig mooi beroep, met heel veel verschillende aspecten waarin je je eindeloos kunt verdiepen en die je aan boord op een praktische manier aan elkaar moet zien te rijgen – ik denk aan reisplanning, navigatie, scheepsmanagement, al dan niet gepland onderhoud…

Maritieme wetgeving is ook zo’n aspect. Bij Rood Boven Groen zoek ik veel zaken uit waar ik zelf tijdens het varen tegenaan loop, en waarvan ik merk dat anderen er ook tegenaan lopen. Het werk aan boord en het werk op kantoor vult elkaar perfect aan, en dat geeft me veel voldoening. Neem gerust contact met me op voor vragen of advies.