Safety training RoRo companies

Safety training RoRo companies: Een safety training voor RoRo companies is verplicht voor kapiteins, hoofdwerktuigkundigen, eerste stuurmannen, tweede werktuigkundigen en iedere persoon die de directe verantwoordelijkheid krijgt voor het in- en ontschepen van passagiers, voor het laden, lossen of vastzetten van lading, of voor het sluiten van romp-openingen aan boord van Ro-Ro-passagiersschepen. De training Passenger Safety, Cargo Safety & Hull Integrity is een STCW safety training voor RoRo companies die online aangeboden voor degene die verantwoordelijk is voor de veiligheid van passagiers in noodsituaties aan boord van Ro-Ro-passagiersschepen.

 

Safety training RoRo companies online

De Passenger Safety, Cargo Safety & Hull Integrity online training en de refresher training hiervan is speciaal ontwikkeld als safety training voor RoRo companies. De training heeft een online theorie gedeelte met een online examen en de praktijk wordt getoetst in de vorm van het maken van een werkboek aan boord. Dit werkboek wordt vervolgens beoordeeld door onze ervaren trainers.

 

Een vaste klant die al jaren onze klassikale trainingen volgde vroeg in 2015 aan ons of het haalbaar was om een online Passenger Safety, Cargo Safety & Hull Integrity online course te maken speciaal voor de bemanning van hun eigen RORO schepen. Aangezien deze rederij het beleid heeft dat de bemanning elke 5 jaar deze training herhaalt heeft Rood Boven Groen tevens de refresher training PSCSHI ontwikkeld als safety training voor RoRo companies. Deze is niet verplicht, maar sommige bedrijven kiezen ervoor om dat wel in hun protocol op te nemen om zo de kennis en vaardigheden up to date te houden.

 

Deze training is ontwikkeld tot een door de Nederlandse overheid (ILENT) gekeurde training.  Door het toenemende aantal RORO schepen is er een groeiende vraag naar de safety training voor RoRo companies die verplicht is voor de bemanning.

 

Een groot voordeel van de online trainingen bij Rood Boven Groen is dat deze overal ter wereld online gevolgd kan worden in uw eigen tijd en op uw eigen tempo. Reizen van en naar de trainingslocatie komt te vervallen, wat dus veel duurzamer en goedkoper is. Er zijn alleen een computer, laptop of I-pad  en een internet-verbinding nodig. Inmiddels kunnen we op aanvraag ook de training offline aanbieden wanneer er meerdere trainingen worden gekocht. Hiervoor is geen internet nodig. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Safety training RoRo companies onder Nederlandse vlag

Een maritime safety training voor RoRo companies van Rood Boven Groen is een STCW-training die door de Nederlandse overheid is goed gekeurd. In Nederland gebeurt dit door Inspectie Transport en Leefomgeving. ILENT is verantwoordelijk om controle en toezicht te houden op de aanbieders van de STCW-trainingen in Nederland. Rood Boven Groen is het eerste door de Nederlandse overheid goedgekeurde trainingsbureau dat onder Nederlandse vlag goedgekeurde trainingen volledig online aanbiedt in een e-learning omgeving. Er is een veilige ID-controle ingebouwd voor trainingen die dit vereisen zoals de online security Awareness training. Hierdoor het mogelijk om de online training altijd en overal te volgen.

 

Rood Boven Groen biedt de volgende safety training voor RoRo companies online aan:

  • Passenger Ship Crowd Management training;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity training;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity refresher training;
  • Passenger Ship Crisis Management and Human Behaviour refresher training.

 

De refresher training for safety training RoRo companies

De STCW-training die Rood Boven Groen aanbiedt als safety training voor RoRo companies hoeft in principe niet na een aantal jaren herhaald te worden. Echter zijn er Rederijen die dit wel verwachten van hun personeel aan boord om op deze manier alle lesstof up-to-date te houden en vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.

 

Kwaliteit safety training RoRo companies

Wij zijn een klein team van maritieme professionals die consultancy- en compliance management systeem oplossingen biedt aan de maritieme industrie. We bieden hoogwaardige klassikale, in-company en online STCW-gecertificeerde trainingen voor zeevarenden. Onze eigen ervaringen op zee motiveren ons om andere maritieme professionals te helpen; wij staan ​​voor kwaliteit en transparantie in de markt.

 

Rood Boven Groen blijft continue bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van het trainingsaanbod. De trainingen worden gemaakt door deskundige en gecertificeerde zeevarenden voor zeevarenden en daar waar nodig aangepast indien er zich wijzigingen voordoen. Door de jarenlange praktijkervaring van onze trainers is er grote kennis van de maritieme wereld die in de lesstof is en wordt verwerkt. Tevens verbeteren wij de huidige online-cursussen continu naarmate inzicht verbeterd en feedback van klanten om wijzigingen vragen.

 

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van STCW-trainingen schrijf dan hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen. Tevens brengen wij u graag op de hoogte van de voordelige mogelijkheden voor een safety training voor RoRo companies voor meerdere bemanningsleden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Safety training for RoRo companies  Safety training for RoRo companies  Safety training for RoRo companies   Crowd control training  Cruise Ship training cours