STCW refresher online te volgen bij Rood Boven Groen

De STCW refresher online trainingen kun je volgen bij maritiem trainingsbureau Rood Boven Groen.

 

STCW refresher online van Rood Boven Groen

De STCW refresher online zijn veel gevolgde trainingen. Toch geldt de verplichting om iedere vijf jaar te herhalen niet perse voor de trainingen die Rood Boven Groen aanbied. Soms vragen rederijen wel van hun personeel dat ze een STCW refresher online volgen. De reder verzekert zich er op deze manier van dat alle lesstof en vaardigheden up-to-date blijven. Dit kan echter ook op andere manieren aangetoond worden. In Nederland is het voldoende als u in de afgelopen vijf jaar minimaal een jaar vaartijd hebt behaald in een relevante functie.

 

De volgende trainingen worden door ons als online refresher aangeboden:

  • Passenger Ship Crisis Management and Human Behaviour Refresher;
  • Passenger Safety, Cargo Safety and Hull Integrity training Refresher.
  • Voor de Crowd management course bieden wij geen aparte refresher. U kunt de initiele training nogmaals volgen.

 

Wat zijn de voordelen van de STCW online course?

STCW online course heeft meerder voordelen.

  1. Flexibiliteit: leren waar en wanneer dat het beste uitkomt is een groot pluspunt van STCW online course. Leren in eigen tijd, tempo en omgeving verhoogt bovendien de productiviteit.
  2. Toegankelijkheid: lange reistijden en moeilijk heen en weer reizen vormen niet langer een belemmering. U heeft alleen een laptop en internet verbinding nodig.
  3. Maatwerk: niet iedereen heeft hetzelfde leertempo. STCW online course geeft deelnemers de mogelijkheid sneller of juist langzamer door de stof te gaan.
  4. Tijd- en kosten besparend: de tijd winst met een STCW online course kun aan andere dingen besteed worden. Bovendien kost dat treinkaartje of autoritje ook geld, dat nu in de portemonnee blijft.
  5. Internationaal: STCW online course is wereldwijd toegankelijk.

 

STCW refresher online training, wat is dit?

STCW refresher online training is een maritieme cursus die door de Nederlandse overheid is goed gekeurd. In Nederland gebeurt dit door de Inspectie Transport en Leefomgeving (ILT). ILT is verantwoordelijk om controle en toezicht te houden op de aanbieders van een maritieme training. De richtlijnen zijn opgesteld door de International Maritime Organisation (IMO) in het STCW verdrag, een internationaal verdrag over de minimale eisen waaraan zeevarenden op professionele en commerciële schepen moeten voldoen qua training, certificering en wachtlopen.

STCW is de afkorting van ‘Standards of Training, Certification and Watchkeeping’. Deze regelgeving heeft als doel de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers aan boord van een schip te waarborgen. Rood Boven Groen is het eerste door de Nederlandse overheid goedgekeurde trainingsbureau.

 

Training certificaat voor een refresher online training

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) publiceert regelmatig een actueel overzicht van erkende maritieme trainingen. In het Overzicht erkende trainingen staan alle erkende trainingen voor de zeevaart en visserij. Klik hier om te zien welke vlaggenstaten de STCW Nederlandse certificaten van Rood Boven Groen accepteren.

 

STCW training aanbod uitbreiden
Wij blijven steeds bezig met het uitbreiden en ontwikkelen van ons trainingsaanbod. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Rood Boven Groen. De trainingen worden gemaakt door deskundige zeevarenden voor zeevarenden en daar waar nodig aangepast indien er zich wijzigingen voordoen. Tevens verbeteren wij de huidige online cursussen continu naarmate inzicht verbeterd en feed back van klanten om wijzigingen vragen.

 

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van al onze trainingen klik hier om aan te melden voor onze nieuwsbrief. Tevens informeren wij u graag over de voordelige mogelijkheden om een online training voor meerdere bemanningsleden binnen uw Rederij af te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

STCW refresher online  STCW refresher online  STCW refresher online   maritieme training  Rood Boven Groen