STCW Training News

In STCW Training News Update nr. 10: Training van de maand

December 2023

Terug naar STCW Training News

Training van de maand

Sinds vorige maand is onze Passenger Ship Crisis Management & Human Behaviour volledig online te volgen. Om er voor te zorgen dat de theorie in de online setting tot leven komt, hebben we verschillende case studies in de training opgenomen. De interactie zoals die er is in klassikale lessen, vangen wij tijdens onze online training op door verschillende casestudies te (laten) behandelen. Deze casestudies zijn onderzoeksrapporten van scheepsongelukken uit het verleden met een hoog ‘lessons learned’ karakter. Door de cursist denkbeeldig deel uit te laten maken van een onderzoeksteam, triggeren wij oplossingsgericht vermogen en handelen, en laten we de theorie tot leven komen.

Speciaal voor abonnees op de STCW training News Update kan er in de maand december ’23 gebruik gemaakt worden van de 10% kortingscode RBGCMHBDEC bij aankoop van de training.

Bemanningsleden die deze training online willen volgen kunnen eenvoudig opgegeven worden door ons een mailtje te sturen naar info@roodbovengroen.com of de training te kopen via onze website. Bekijk hier het overzicht van welke landen onze  STCW-certificaten accepteren.

Toekomstige updates en nieuws direct per mail ontvangen?